Löpning Kom igång 2 inlägg 1350 visningar

Get running ersättare till 10km

Cr
Gävle
#1
1 januari 2019 - 22:08
Gilla 
Hej!
Mitt första inlägg och hoppas ni kan hjälpa mig lite för komma igång igen.
Förut körde jag efter en app som heter get running som cocha en genom programmet och ”tala” lite till en att nu är du halvvägs och peppa i lurarna. Det gjorde att jag klara löpa 5km men så kom nästa mål 10km men fann då inga program som peppa en direkt som get running. Där var det oftast en kall röst som bara gav info gå spring etc inget som räkna ner eller sa det var 30sek kvar mm. Det gjorde jag tappa focus och nytt upplägg för nå längre vilket gjorde löpningen upphörde igen. Önskar nå 10km nån gång i livet men vet jag måste slå bort allt och bli guidad. Därav en app vore bra.

Finns det någon sådan app för nå 10km och de därutöver?

Det jag gilla mest med get running var de sa alltid när man gjort halva passet i tid så man kunde vända hem och det gav en möjlighet stt bara springa åt vilket håll som helst på okända vägar och ändå vända hem halvtid och få en lagom sträcka.

Tips och råd mottages tacksamt!1987 • Västerås
#2
2 januari 2019 - 08:56
Gilla 
Jag hade en period när jag bara körde runkeeper, där kan man ställa in så att man får uppdatering t ex. varje kilometer (eller varje 500m om man så vill). Dock så vet inte appen hur långt du ska springa, så du får själv hålla koll så att du har sprungit hälften.

Sen så lyssnar jag gärna på ljudböcker samtidigt eller t ex. P3 Dokumentär och springer samtidigt, då fungerar det bra med runkeeper som säger till t ex. varje kilometer. Jag förstår att det är skönt att veta när man är halvvägs, men om du vet att du är 5 km bort så vet du ju att du är halvvägs :-D.

Nu har jag pulsklocka så jag använder bara den.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.