Löpning Kläder, Skor & Prylar 6 inlägg 4449 visningar

Runkeeper -> Jogg.se

1972 • Sollentuna
#1
5 februari 2014 - 14:27
Gilla 
Jag är säker på att denna fråga har diskuterats 100 gånger och jag har sökt men tycker mig inte fått klockren träff.

Kommer man från Jogg.se sida göra så man kan länka in Runkeeper direkt utan att ladda upp en massa filer. Varför jag frågar är ju för andra sidor har likande men personligen gillar jag Jogg.se OCH Runkeeper. Eller anser man att det inte är värt det då man har "Svettig" appen.

Ja, nyfiken är jag :-)
1962 • Fellingsbro
#2
5 februari 2014 - 19:42
Gilla 
Så här gör jag:
Går in på min registrerade aktivitet/joggingrunda i Runkeeper, längst ner under kartor och kilometertider så finns en rubrik Export, där klickar jag på "GPX", då sparas alla uppgifter om joggingrundan i min hårddisk.
Går sedan till jogg.se och klickar på "+ Nytt pass". En bit ner under rubriken "Importera från GPX, TCX och FIT" så klickar jag på ikonen för GPX.
Då hamnar jag på "Importera träningspass från fil" och där klickar jag på "Bläddra". Jag letar då på den nedladdade filen som på min dator hamnar på "Hämtade filer" och heter typ "RK_gpx_2014-02-05_1441.gpx".
Öppnar den och då kommer jag tillbaka till "Importera träningspass från fil" där jag klickar på "visa aktiviteter", bockar i den lilla ringen "Spara" och trycker på knappen under "Spara". Skrollar längst ner och trycker på spara igen.
Ja, då får jag alltihop registrerat på jogg.se med karta, tider och hastighetskurva. Höjdprofilen verkar dock inte bli registrerad.
1962 • Fellingsbro
#3
6 februari 2014 - 08:17
Gilla 
Ser nu att jag läste ditt inlägg väldigt slarvigt, du efterfrågade ju ett enklare sätt...
Thomas Lirén
1980 • Stockholm
#4
6 februari 2014 - 15:18
Gilla 
Jag skulle också vilja ha ett enkelt sätt. Så länge det är så krångligt som det är orkar jag på min höjd ladda över nån enstaka tävling jag tycker det gått hyfsat bra på.
1972 • Sollentuna
#5
7 februari 2014 - 20:14
Gilla 
Jo, jag har kommit fram till att Runkepper är den som jag gillar bäst samt att den funkar med min Polar Pulsmätare... och kan man få den att lira med jogg.se så är det ju bara en fördel för alla tror jag. Jag kommer ju besöka sidan mer vilket är bra för annonsörer etc. då jag kan få min runkepper data här i stället för gå till runkepper.

Jag kommer tyvärr inte inte lämna den appen för Svettig-appen och på så vis få in in data här... ladda upp manuellt känns lite, vad säger man "old" när det funkar att länka in Runkeeper direkt http://developer.runkeeper.com/healthgraph/home
1972 • Sollentuna
#6
11 februari 2014 - 15:55
Gilla 
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.