IK Jogg 4 inlägg 1291 visningar

IK jogg sidan byggs om

1972 • Sjövik
#1
7 september 2010 - 11:49
Gilla 
Hallå alla IK Joggare!

Vi håller för närvarande på med en ombyggnad och ett byte av plattform för jogg.se. Under ombyggnationen ser vi över och går igenom alla funktioner. Vissa sidor får byggas om helt från grunden om de ska hänga med och IK Joggsidan är en av dom. Vi har under en längre tid funderat på att införa klubbsidor som flera klubbar kan använda sig av och nu är det på G.

På sikt kommer vi alltså att flytta över IK jogg-sidan till den nya sortens Klubbsida, med bla. fler funktioner.

Men det kommer att bli ett glapp från det att vi bytt server till att den nya klubbsidan är uppe. Under glappet kommer IK jogg-sidan enbart att vara en medlemslista plus ansökningsformulär och klubbinfo. Tyvärr kommer forumet inte att finnas under övergångsperioden.

Forumet kommer att finnas online till någon gång under vecka 38 då själva flytten kommer att äga rum. Så fort de nya klubbsidorna är uppe kommer IK Joggs klubbsida att uppdateras med alla gamla IK Jogg diskussioner.

Hoppas ni har förståelse för detta!

Niklas
Bodil Ahnoff
1955 • Lycke
#2
7 september 2010 - 19:23
Gilla 
Låter spännande, vi väntar lystet o tålamodigt
1961 • Göteborg
#3
8 september 2010 - 16:19
Gilla 
No offense, Niklas, men ni uppfinner väl inte hjulet på nytt? Eftersom IK Jogg är anslutna till Friidrottsförbundet ingår Idrottonline. Där finns möjlighet att, förutom vanliga hemsidesfunktioner, föra medlemsregister, skicka nyhetsbrev, etc.
http://www1.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=158221
1972 • Sjövik
#4
15 september 2010 - 09:13
Gilla 
Tricky: Vi uppfinner ett annat hjul kan vi väl säga. Men det kanske hade varit bra för IK Jogg att ha en sida på Idrottonline för att ge fler medlemmer administrationsmöjligheter mm. det tror jag.

De klubbsidor vi bygger kommer att vara mer jogg-anpassade och vi räknar inte med medlemsregister och sådant där hade jag nog tänkt fortsätta köra med IK joggs befintliga men det kanske är bättre med Idrottonline ändå. Det får vi diskutera.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.