Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!

Idrottaren måste lukta utsökt! En parfymbutik hjälper till med detta.

Nasomatto är ett av de mest ovanliga och extraordinära varumärkena i vår tid. Det erbjuder oss speciella, exklusiva, mycket okonventionella, mycket sexiga och ibland provocerande dofter. Detta varumärke skapades av Alessandro Gualtieri och hans vän Aruretto Landi.


Alessandro Galtieri kallas en av de mest skandalösa och extraordinära genierna i den moderna doftvärlden. Hans dofter visar genialförfattarens vildaste fantasier.


Nasomattos provocerande natur förklaras av sällsynta och skandalösa komponenter, såsom absint eller hampa.
Exempelvis är Absinth en parfym som är djärv och orsakar en storm av känslor och intryck. Det luktar som ängblommor och bittra fältörter. Denna doft har anteckningar av absint som också kallas "grön älva" för sin lätta narkotiska effekt. Förresten är doften i sig gjord i en grön "absint" -färg.
En annan skandalös "narkotisk" doft är China White. Dess namn - "White Chinese" togs från det nya syntetiska läkemedlet som producerades i Hong Kong, som dök upp i USA på 70-talet. Med en stark pulverformig accent blandad med blommiga toner, har denna doft en berusande och hypnotisk effekt.
En annan lockande doft är Narcotic Venus. Alessandro säger att en sann kvinna är som ett läkemedel, hennes magi och charm kan inte motstås och orsakar ibland en smärtsam attraktion. Doften var inspirerad av kärleksgudinnan Venus.


En ovillig attraktion kommer från doften Duro. Sensuell och fantastisk Black Afgano är en doft som innehåller toner av ovärderligt gammalt trä, läder, hampa och kaffe.
Särskild uppmärksamhet bör ägnas flaskornas utformning. De har en elegant rektangulär form med ett massivt trälock, som ibland överstiger själva flaskans storlek. Alla lock är tillverkade av ädelträ och varje lock är exklusivt eftersom trämönstret är unikt som fingeravtryck. För mina dofter väljer jag parfym stockholm. För mig själv fann jag att en skarpare och fräschare lukt passar mig, vilket ger mig ännu mer energi när jag springer!


Magiska och mystiska dofter från Alessandro Gualtieri produceras endast i form av parfymer. Naturen hos dessa dofter har oförutsägbarhet och samtidig elegans, djärvhet och lyx. För att förstå att du måste känna dem, andas in dem och "leva" med dem i flera timmar. Efter det kan du förstå den dolda karaktären hos dessa dofter.
Dofter från Nasomatto är helt fria och var och en av dem kan ge oss en känsla av frihet, mod, oberoende. De hjälper till att få förtroende och alltid vara i rampljuset.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.