Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!

Träningsapp´s i alla former

 Den digitala delen av träning blir större och större. Så du kan få bra hjälp med träningsapp´s och alla andra tillbehöver. Man behöver ju klocka eller telefon med GPS i, det kan man enkelt hitta om man lånar 4000 kr eller liknande.

 

En massa tillbehör till träning för teknik finns här. Du skall givetvis leta en del för att hitta det som passar dig.

 

En bra träning, är också att följa med och spara sin träning. Således kan du ju jämför att du blir bättre. För mig här i Sandared, så krävs det för min motivation. Hur klarar du din egen motivation utan att prestera ?

 

Många kör ju med musik, det klarare inte jag när jag skall träna och det är ändå på en låg i nivå med löpning 2 dagar i veckan. Håller väl 5 minuter per kilometer under 7 till 8 kilometer varje gång. Min motivation till att spring försvinner om jag får Musik i ett par hörlurar, men att få mina siffror att bli bättre så vill jag jämföra med mig själv och mina tider.

 

Är det någon annan som har tanker kring motivation? Hur det kan bli bättre? Springer nu själva eller ihop med någon? Är det en fördel eller nackdel?

 

Tränar ni motivation på något annat sätt, bara genom att bli bättre eller kan man läsa några böcker också?  Eller kan man hitta något hos https://www.bookbeat.se – ljudböcker ?  Tack för hjälpen. Peter H.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.