Den där känslan, den 20år gamla känslan hittade till mig idag!!

Jag fick feedback från mer erfarna, tog till mig och anpassade mig, jäklar, den planerade 5km blev till 7.3, ingen aning hur det gick till men minskade tempot ordentligt, ser nu att det kanske inte var så mycket men jag sprang vidare!! jag är lycklig.

Känner mig lättare i spåret, känslan därute i tallskogen var underbart, kom på mig flera ggr att fundera över hälsättning och knälyft, ryggen och många andra saker, hade jag haft en kompis hade vi kunnat föra ett samtal, iaf första 5km iaf :-)

Underbart att trots min ensamhet i spåret kunna dela upplevelserna och få pepp, denna sidan ger mig motivation och funderar, kanske når jag 10km endå.. alltså häftigt.

Kanske har jag endå haft en grundfysik gömt i mig hela tiden? kan man ha det trots mycket dåligt leverne, jag trodde aldrig jag kunde få upp flåset på så kort tid.
Nu måste jag bara ta mig i kragen och fortsätta hålla ned tempo så kroppen håller, längtar till träningen nu!

Fick även rådet att se över min kost, tanken från början var att med min löpning borde jag gå ned i vikt och att kosten skulle jag fortsätta som förr, men nu har jag börjat snegla på en justering även på det området. Finns appar för sånt är jag tacksam för tips;-)

Nu är det slutsvamlat.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.