Italienska löpardagen med medelhavsmat hos DiLuca i Vita Huset - Save the date!

 
Varmt välkommen på en inspirerande löpardag med gastronomiska inslag från Italiens främsta mat- och vinregion Piemonte.

Vi börjar med en härlig löprunda i lugnt tempo. Efter dusch och ombyte i Vita Huset, får du delta i en intressant och smakrik olivoljeprovning. Lunchen går i piemontesisk anda och du kommer att lära dig mer om den italienska kulturen. Företaget Enjoy bjuder på vinprovning från vår destination, som har utvecklat viner i världsklass. Under resan till Piemonte cyklar vi till Barolo och springer till Barbaresco.

Vi avslutar dagen med en genomgång av löparresan till Piemonte med praktiska tips, för att alla ska få ut så mycket som möjligt av resan.

Program:

10.00 - 11.00 Löptur runt Hammarby Sjöstad och Södermalm, cirka 7 km.

11.00 – 11.30 Dusch och ombyte.

11.30 – 12.00 Olivoljeprovning.

12.00 – 13.00 Lunch i piemontesisk anda.

13.00 – 13.30 Den italienska kulturen, presenterad av grundaren Fernando di Luca, kocken Johanna Westman eller Måns Falk på DiLuca Academia.

13.30 – 14.00 Vinprovning - företaget Enjoy är våra ciceroner och guidar oss genom några av världens finaste viner som vi även stiftar bekantskap med på plats under resan.

14.00 – 15.00 Praktisk genomgång av resan Panorama Piemonte.

För alla som ska med på resan till Piemonte ingår mötet i resans pris. Du som inte ska med på resan är välkommen i mån av plats till ett självkostnadspris på 150 kronor. Vill du vara med den 17 september men inte delta i resan, anmäl dig till info@globalrunners.se. Först till kvarn gäller.

Välkommen att smaka på Italien!

Information om resan hittar du här: www.globalrunners.se/piemonte De som följer med får ett minne för livet - vi lovar! Utöver ett av världens vackraste lopp i världsarvsklassat landskap där Barbarescovin, funktionströja, massage, medalj och femrätters gourmet måltid ingår, jagar vi tryffel med hund och cyklar mellan vingårdar. De som vill kan rida eller gå matlagningskurs i slottet i Barbaresco. Loppen är halvmara, maraton eller `gastronomic walk` 10 km.
 
 
 
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.