Småbarn. Träning. Och livet.

Pappa springer fort

En tävlingsintensiv avrundning av sommaren är till ända och kröntes med karriärens första milseger.

I det inledningsvis småregniga vädret runt gemytliga Krankesjön utkämpades en knallhård strid om förstaplatsen som var så jämn att det näranog anstod en OS-final.

Att efter det, med den strålande brittsommarsolen i ryggen, gå i mål som vinnare gör känslan svår att omvandla i ord. Att dessutom mötas av en själaglad och lerig 2-åring som glatt konstaterar "Pappa springer fort" gör det omöjligt.

Och det värmer lika mycket i mig varje gång -även om jag hört det bubbla fram två hundra gånger vid det här laget.

Efter att ha snott åt sig pappas målgångsbanan applåderades det lika glatt för varje löpare som gick i mål och trots total avsaknad av världsvana var löpningens kärna uppenbar för 2-åringen vid sidlinjen -det är roligt att springa och ännu roligare att göra det tillsammans.

En segerkorv senare beträddes prispallen och där och då fanns ingen hunger efter mer utan bara njutning och lugn.


Vi får se när hungern kommer tillbaka, kanske imorgon, kanske nästa år, men en sak är säker och det är att löpsuget aldrig sinar.

En välförtjänt vila är strax till ända och med chipspåsen i högsta hugg följde jag förnöjsamt men också lite avundsjukt de som tog sig an Lidingöloppets utmanande tremilarunda -väl rutet samtliga, nästa år ses vi nog!

1 kommentarer till inlägget

Alexander Andersson
1980 • Malmö
#1
28 september 2015 - 00:07
En mäktig vinst!!! :-D
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.