The Trails of Kalkatraz

En kort introduktion

Hej! Någonting fantastiskt har hänt, jag har vunnit en resa till Göteborg och Göteborgsvarvet med SJ Löpartåget. Tack jogg.se!

Det här ska bli riktigt kul, tidigare har jag sprungit Lidingöloppet, Stockholm Marathon, AXA Fjällmarathon, Midnattsloppet och under miserabla former tagit mig genom UltraVasan 90 förra året. Numera loggar jag på Strava https://strava.com/athletes/helander sisådär 60K i veckan, mest i skogen när jag inte rundar flygplatsen - en 13K snabb asfaltsrunda.

Jag hoppas på nytt PB Halvmara på Göteborgsvarvet, målet för Stockholm Marathon är sub 3.30 så vi får se hur det går.

I bilden är vi ute med GTR Gotland Trail Run. Tony Gradert till höger och jag i rött. Mattias Adman håller i kameran, det är även han som har skapat GTR  på Facebook, ni hittar oss på  https://www.facebook.com/groups/250256701780213/

Kan även berätta att Mattias och Tony fixade UrsvikUltra 75K i år, där jag själv var utslagen av magsjuka tidigare i veckan och gjorde vad som kan beskrivas som "kaskadintervaller med pannlampa" under natten. Jag bröt efter andra varvet. Rackarns vad det var kallt. De här Ultraloppen har jag verkligen inte fått ordning på ännu. Det blir nog Keb Classic i sommar om benen håller.

 

Tony Magnus Gotland

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.