Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!

Följ med till Balaton - en perfekt start på säsongen 2015

I slutet av mars kan du springa runt Balaton, Ungerns största sjö. Loppen går för åttonde året och här finns många valmöjligheter. De flesta arrangemang i världen går från A till B, eller runt, runt otroligt många varvningar. Här kan du istället springa ett varv runt en sjö, själv eller i lag. Landskapet är otroligt vackert och vädret har ofta varit prefekt för just löpning. En helt ok start på säsongen 2015 tycker vi.

Du kan välja att springa Supermaraton under fyra dagar, själv eller i lag, enbart en halvmara eller en mara, eller springa halva supermaran runt halva sjön, själv eller i lag, de sista två dagarna. Varje dag efter målgång erbjuds massage. Km-markering och energidepåer finns längs hela banan. Den mycket välorganiserade arrangören står för bagagetranporten. För de som vill springa i ett lag och inte har lagkamrater ordnar vi lag och gör en matchning med andra hågade som har liknande ambitioner.

De som väljer att bara springa 1-2 dagar eller inte alls gör härliga utflykter runt sjön till vingårdar, termalbad, byar och slott som vi når med hyrda cyklar, båtar på sjön, vandringsleder och bussar. I början och slutet av resan besöker vi fina Budapest.

Vill du veta mer eller kanske känner någon som skulle kunna vilja följa med finns mer info och anmälan här: http://globalrunners.hemsida24.se/balaton

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.