Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!
Skid-Saga

Välkomna in i spåret!

Förra veckan trillade det ner en förfrågan i min mejl-inbox. Eller egentligen för två veckor sedan, men jag är en sån där människa som är dålig på att kika mejlen. Mig hittar du oftare i skogen, vallaboden, i en trång träningslokal eller utslagen i soffan med benen i högläge. Oftast över-exploderande glad, och för det mesta lite härligt svettig.

Men tur var väl att jag kikade mejl-inboxen när jag en kväll låg med benen i högläge, för frågan var ju oundviklig att säga nej till. Att skriva blogg för ett helt gäng träningssugna, liksom jag, svett-gillande människor finns det ju bara ett svar till; Ja! Självklart! Ja! Vad fantastiskt och roligt!

Så varmt hej! Saga heter jag! I början en allround-idrottare som vuxit upp i idrottens anda. Men mest har det väl alltid handlat om längdskidåkning. På meritlistan gömmer sig 10-topp placeringar på Svenska mästerskap bland tjejerna i min ålder och 100-talet skidtävlingar i benen.

Till vardags bedriver jag min elitsatsning mot skidtoppen på ett av Sveriges starkaste skidgymnasium i Lycksele. Där tränar jag alltså mest om dagarna och varvar med pluggning. Tänker att på min blogg kommer det till stor del handla om vad som snurrar innanför min mössa och den här fantastiska sporten. Utövandet, vallandet, korvskinnsdräkterna, intervallerna, gemenskapen, stålhuvudet, matlastandet, blåsorna och helt enkelt skidglädjen. Hoppas ni vill hänga med! 

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.