Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!

Äta, träna och blogga, det är ett fattigt liv

Jag blir gång på gång nedstämd av att läsa vissa texter. Det är texter skrivna av bloggare som vill inspirera. Bloggare som säkert också själva tycker att de inspirerar. Problemet är bara att när bloggaren fyller sina dagar med att äta, träna och blogga, äta, träna och blogga, dag ut och dag in, år efter år, utan att något annat händer känns det som att bloggaren lever ett väldigt litet och instängt liv. Ett fattigt liv.

Jag menar, jag tränar, springer i fjällen och reser samtidigt som jag har möten med samfälligheten, jag kör barnen till deras träning, köper nya kläder inför skolstarten, servar bilen, ordnar luciakrona, ordnar halloweendräkt, köper julgran, klär julgranen tillsammans med förväntansfulla barn, lackar julklappar, plockar blommor till midsommarkransar, köper växter till trädgården, blåser upp badmadrasser, badar med familjen, klipper gräsmattan, lagar cykelpunkteringar, vattnar gräsmattan, byter till vinterdäck på bilen, tar hand om sommarstugan, lagar mat, tar hand om sjuka barn, tar upp och lägger ner båten i vattnet, fiskar, bygger ut huset, renoverar huset, går på föräldramöten på skolan, agera som barnledare i någon idrottsförening……..

Nä. Äta, träna och blogga. Det är inte det viktiga. Äta, träna och blogga, det är ett fattigt liv. Livet, det består av något annat.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.