Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!
Pump, Svett och Diabetes

Vasaloppet öppet spår 2015

Jag och min man har blivit med startplats till Öppet spår 1 mars 2015!

Vilken grej! 9 mil på skidor, då kan jag ju reka lite inför Ultravasan 90 också ;) ... eh... nu kanske jag glömde det viktigaste. Jag har inte stått på ett par längdskidor på 21 år. Alltså har jag nu köpt mig ett par skidor, stavar och pjäxor. Fisher blev det, och prislappen hamnade på 3600 riksdaler. De hade tjejkväll på Intersport city i Uppsala i måndags så jag styrde stegen dit tillsammans med J som kan betydligt mer om skidor än jag.

De bjöd på godis, salta pinnar och bubbel att smaska på medans man stod i kö och väntade på sin tur. Träffade en bekant sjukgymnast från kommunen när jag stod där och väntade. Hon ska gå i pension i december och tänkte att hon nu skulle få lite mer tid att åka skidor. Det var fler sjukgymnaster där, en från hab också. Kul att träffa lite bekanta, det tog en stund innan det blev min tur.

Nu är frågan, blir det någon snö? Är det med skidor som med cykling? 

Kände mig lite fånig när försäljaren frågade vilka planer jag hade, förkunskaper osv... Eh.. Öppet spår, 9 mil, har inte åkt på drygt 20 år... ska jag vara helt ärlig har jag ju inte åkt så mycket de första 16 åren av mitt liv heller :D

Men nu har jag en utmaning för vintern i alla fall och ett fint komplement till vinterns löpning. Jag har redan börjat förbereda mig mentalt för uppgiften. Det gäller att visulaisera.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.