Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!

Frisk och svettig

Ni vet när man ska försöka beskriva ett sånt där riktigt svettigt träningspass? Man liksom bara ”ah det var så skönt, jag var alldeles svettig efteråt!” Fast det är ju inte själva svetten som är sådär skön?

När jag ska försöka beskriva förmiddagens långpromenad så blir det precis så, svettigt var det, och skönt, och massor av frisk luft fick jag. Men det som var skönt var ju att få ta i, att låta kroppen jobba, och att få så härligt sällskap! Svetten, ja, den kommer ju på köpet men det är inte direkt det man njuter av.

Jag tog bilen bort till en granne (ja, bor man på landet så får man ta bilen till sina grannar) för en riktig långpromenad på en för mig helt ny runda. Fördelen med en stor by-många rundor att promenera och springa på. Det var isigt bitvis och moddigt mestadels så jag fick mig ett riktigt bra pass. Med trevligt sällskap gick tiden rasande fort och de åtta kilometerna kändes som betydligt mindre. Efter promenaden blev jag bjuden på lunch, lyxigt! En kanongod kycklingsoppa som jag själv ska försöka laga nån dag. Om jag lyckas så delar jag självklart med mig av receptet.

natur  (1 av 1)


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.