Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!

Bra vinterlöpning

För att få till all träning som jag vill så krävs planering. Jag vet att jag sagt det förr men det tål att sägas igen. Jag ska få in gym, gruppträning, basket, och löpning utöver jobb, tränarroll, matlagning, hushåll, vänner och familj. Den här veckan har jag hunnit med egen basketträning, tränarrollen och löpning och det är tisdag.

Idag var första dagen som jag körde träningen tillsammans med min gamla coach från flicklaget. Idag blev det lite spontant planerad träning, men bra med bra blandning.

Jag hade packat löparkläder innan jag åkte hemifrån så efter träningen tog jag bilen till Torvalla där min dotter tränade friidrott. Det var fortfarande en halvtimme kvar innan de skulle sluta så jag skulle hinna med en runda, trots att jag kommit iväg lite senare än planerat från tjejernas träning.

Jag sprang knappt 5km utan att direkt veta hur långt jag sprungit. Det mätte jag upp när jag kom hem. Jag visste bara att tiden slutade på 24:40 så jag var ganska nyfiken på hur långt jag sprungit. Det kändes bra, men lite halkigt på vissa ställen. Efter jag mätt upp visade det sig att jag sprungit på 5:04 tempo. Helt ok för en vinterrunda.

När jag sprungit klart gick jag in i hallen för att möte upp dottern. Det började bli lite kallt när svetten börjat kyla ner mig. Stod en stund och pratade med tränarna innan vi åkte hem.

Väl hemma sen bytte jag om till torra kläder, sen blev det en lite promenad med sonen på det, ca 3 kilometer.

Sedan en lite dusch och en kopp te. Nu är jag helt klart redo för sängen.

Imorgon blir det basket med tjejerna, föräldrarmöte och därefter egen basketträning.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.