Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!

Kläder efter väder

Idag bestämde jag mig för att det var dags att kliva ur den där bekväma zonen jag landade i igår, och faktiskt ta mig ut och promenera trots dåligt väder. Jag har ju faktiskt bra kläder för att promenera i skitväder, så det finns ingen anledning att dra iväg till gymet när jag har chansen att komma ut och få luft dagtid. Idag var suget dessutom större efter att komma ut och promenera än efter styrketräning.

Enligt väderleksrapporten skulle det regna och snöa hela dagen. Jag såg dessutom att det blåste ganska mycket ute så jag laddade för det värsta. Regnstället på, gore tex på fötterna och fleecetröja för att hålla värmen.

När jag väl kom ut så regnade det inte alls, på hela rundan så snöade det ungefär fem minuter, och kläderna jag valt var alldeles för varma så jag var alldeles genomblöt av svett innan jag kom hem.

Mr Garmin fick följa med för första gången på flera månader och det kändes lite högtidligt, nästan som att springa. Eller inte riktigt, men ni fattar… Garmin visade i alla fall svart på vitt att rundan landade på drygt nio kilometer och ungefär 1, 5 timme. Ett riktigt bra dagsverke i det ganska ruskiga vädret. Det känns ju inte direkt som vinter ute när man ser de här bilderna.

Vinterdag fitnesscoachen (1 av 1)

Vinterdag fitnesscoachen (1 av 1)-2

Vinterdag fitnesscoachen (1 av 1)-3


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.