Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!

Ombytt och svettig

Jag fick lite färre minusgrader idag, precis som jag hade önskat mig. Underbart att få komma ut och få frisk luft igen, det blir en hel del timmars stillasittande hemma just nu med en liten att ta hand om, som mestadels sover, så all rörelse är så otroligt uppskattad.

Innan jag stack ut funderade jag fram och tillbaka på om jag skulle byta om till träningskläder eller inte. Det händer att jag promenerar i vanliga kläder eftersom jag inte tycker att jag blir så svettig, speciellt nu på vintern. Till slut bestämde jag mig för att byta om. Det blir ju liksom inte på allvar om man inte byter om! En stor del av min träning just nu består ju av promenader,  det är väl en usel inställning att ”jag blir ändå inte svettig”. Se till att bli svettig då!

Så det gjorde jag. Jag pinnade på för allt vad benen höll och jo då, visst fasen blev jag svettig! Strax under timmen var jag ute och när jag tittade på klockan insåg jag att jag hållit ett betydligt högre tempo än jag gjort de sista veckorna. Jag har därmed etablerat en ny  lägsta nivå, nu är det slut på mespromenerandet, det ska produceras svett varje gång!

Dagens klädsel, i -7 grader och lite blåsigt. Windstopperjacka från GORE, världens bästa men ganska dyr. Tror den kostar drygt 2000 kronor, jag köpte den med rabatt när jag jobbade på Löplabbet. Under den hade jag en tröja i merinoull från Icebreaker, av den tjocklek de kallar 200 ( dvs 200 g/m2). Vintertights från Craft, heter storm tight och är verkligen precis så varm som det låter. Buff från Everest, i bomull vilket jag inte rekommenderar vid löpning men på promenader funkar det då du inte blir lika genomsvettig om huvudet. Skor New balance, en gore tex walkingsko som heter 1520. Telefonen spelade musik för mig och lilla E från en mobilväska på armen, den kommer från Sportarmbandet.se  och är en pryl jag håller på att testa. Handskar från Craft. 

Fitnesscoachen i form efter graviditet (1 av 1)

Fitnesscoachen i form efter graviditet (1 av 1)-2

Fitnesscoachen i form efter graviditet (1 av 1)-3


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.