Att ligga i tempobågen kan bli knivigt om rester av orkanen Sandy påverkar tävlingsdagen.

Med på IM Florida-resan del 3

ReportageVi har nu varit på plats i Panama City Beach i ett par dagar. Vi har hunnit utforska omgivningarna och börjat att äta oss igenom den amerikanska kulturen. Så här långt har vi tagit oss igenom Waffle House och Pizza Hut samt några andra restauranger. Men nu när tävlingen börjar närma sig så är det dags att börja dra ned på fettet och öka upp kolhydraterna för att fylla upp glykogendepåerna.

Träningsmässigt har vi cirkulerat ganska lugnt på de tre grenarna för att väcka kroppen. Vi har simmat i havet och lekt i vågorna. Sjukt roligt, tur att man har barnasinnet i behåll. Vi har även cyklat första delen av cykelbanan och konstaterat att det är platt som en pannkaka. Löpbanan ska utforskas under kommande dagar men vad det verkar är den väldigt platt den med.

Ni som har hängt med i nyhetsrapporteringen har kanske sett att det är en orkan som heter Sandy som härjar här i USA. Det verkar som att vi klarar oss ifrån ovädret eftersom Panama City Beach ligger vid Mexikanska gulfen och det värsta ovädret är vid atlantkusten i höjd med New York. Man kan dock känna av att det blåser mer än vanligt även här. Vi hoppas och tror att det ska blåsa klart innan tävlingsstart annars kan det bli riktigt jobbigt med kastvindar och annat.

Jonas har inte riktigt anslutit än men vad det verkar så blev inte hans flyg inställt så det verkar ju lovande. Många flyg blev ju inställda men hans verkar ha kommit iväg i alla fall. I morgon blir det simning i havet på förmiddagen tillsammans med David Näsvik och sedan löpintervaller på eftermiddagen.

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.