Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!

I höstas var Norge det starkaste laget både på plats och framför skärmarna. Nu är det dags igen Foto: Active Challenge

Sverige vs Norge - revanschen

Om sajtenUnder oktober körde vi Active Challenge här på sajterna i samarbete med GORE. Nu är det dags igen. Precis som sist är det Sverige vs Norge som gäller. Och precis som sist har vi framför skärmarna chans att påverka såväl uttagningar som väder och vind.

När vi i höstas körde liveutmaningen Active Challenge var det två laddade landslag som ställde upp. Efter veckor av uttagningar och omröstningar var det dags att göra upp. De aktiva möttes i var sitt rum. Ett i Oslo och ett i Stockholm. Uppgiften var enkel. Vara det stafettlag som virtuellt var först till den andra huvudstaden. Till sin hjälp hade man var sitt löpband och var sin motionscykel.

Men laginsatsen stannade inte med de aktiva i rummet. Även vi hemma framför skärmarna kunde vara med och påverka de vind/regn och solsimulatorer som var uppställda kring landslagen. Med enkla knapptryckningar kunde vi stödja vårt lag och ge de andra aktiva en bokstavlig kalldusch.

När det begav sig i höstas visade det sig att det norska motståndet var starkast. Såväl på löpbandet/trainern som framför skärmarna. Det svenska laget fick erkänna sig besegrade efter att grillats hårdast av väder och vind. Men nu är det läge för revansch.

Denna veckan drar rekryteringarna igång. Under hela mars står det alla fritt att söka en plats i landslaget. Antingen som cyklist eller som löpare. Allt man behöver göra är att anta utmaningen på tävlingssajten.

1-3 april plockar en jury fram kandidater för varje landslag. Därefter är det upp till oss alla att rösta på dem vi skall representera vårt landslag den 19 april då det är dags för ännu en drabbning.

Är du intresserad av att delta så anmäler du ditt intresse i anmälningsformuläret.
Vill du kolla in vilka som redan signat upp sig eller vad som gäller för tävlingen ligger det på tävlingssajten.
För alla våra norska medlemmar gäller anmälan här och konkurranse-sidan här

Väl mött den 19:e april

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.