Holmsjö Triathlon - digitalt lopp, öppna banor & träningsvecka

Lopp

Holmsjö Triathlon står för veckans #triathlonhosdig-värdskap! Vi kommer att köra i tre alternativa former: som digitalt lopp, som öppen bana och som träningsvecka.

Stora och små triathleter i hela Sverige kör våra distanser digitalt:  tri4fun, sprint och olympisk under denna vecka. Under hashtagen #triathlonhosdig på sociala medier hejar vi på varandra och delar våra lokala triathlon-stunder. Allt du behöver göra för att delta är superenkelt, du behöver bara registrera dina tider här: tri.se/triathlonhosdig. Allt är gratis och ingen anmälan krävs!

Bland alla ni grymma deltagare som registrerar era tider här på tri.se/triathlonhosdig lottar vi ut ett triathlonpris innehållande bag, racebelt, vattenflaska och en badmössa. Så se till att registrera din aktivitet! 

Längtar du efter att köra de öppna banorna i Holmsjö? Självständigt, tillsammans med en kamrat du utmanar eller ett gäng du brukar träna med? Hela vecka 30 kommer banorna att vara öppna och simsträckorna vara utmärkta med bojar i Bredasjön. Banorna finns beskrivna i text, och kan laddas ner via Garmin på holmsjotriathlon.se. Allt är gratis och ingen anmälan krävs. 

Vill du vara med på någon av våra träningrundor vecka 30? Häng med på några av våra träningsrundor! Guider kör då banorna i lugnt tempo och pauser i växlingarna. Du som vill köra snabbt och självständigt får jättegärna starta/avsluta med oss. Cykelvakt finns på plats. Efteråt bjuder vi på saft och bullar. Allt är gratis och ingen anmälan krävs Kom ensam, med ett gäng kamrater, från grannbyn eller långväga ifrån.

Guidade träningsrundor med start på Bredasjöns idrottsplats i Holmsjön (omklädd en kvart innan start):

Tisdag 21/7: 16.00 Olympisk distans med Elin som guide
Onsdag 22/7: 18.00 Mini-tri med Martin som guide
Torsdag 23/7 16.00 Olympisk distans med Krister som guide

Fredag 24/7 18.00 Mini-tri med Ann-Sofie som guide
Söndag 26/7 10.00 Olympisk med Krister som guide och mini-tri med Thomas som guide

Alla är välkomna så länge de är friska och håller avstånd och är sugna på träning! All träning sker på egen risk och du måste hålla smittsäker distans. Banorna, guidning och fika kostar ingenting. Men vi tar gärna emot frivilliga bidrag. Swisha till 123 288 8865, till vår moderklubb Sillhövda AIK, och skriv ”Vi kör 2021”. För det gör vi!

Vi ses på #triathlonhosdig eller vid Bredasjöns idrottsplats vecka 30. Eller 31/7 2021!

Läs mer om Holmsjö Triathlon här: 

Hemsida:
holmsjotriathlon.se

Facebook:
Holmsjö Triathlon

Instagram:
@holmsjotriathlon

mejla oss på info@holmsjotriathlon.se.

Ta hand om dig och om varandra!
/Elin, Krister, Linda, Ann-Sofie, Martin och Thomas från Holmsjö triathlon

PS: Holmsjö triathlon är en del av Sillhövda AIK. Loppet gick för första gången 2013. 2019 hade vi 250 deltagare och 80 funktionärer. Den olympiska distansen är 1500m sim, 4 mil cykel och 1 mil löpning. Mini-tri är 300m sim, 16 km cykel och 3 km löpning. Du som vill köra en sprint och registrera ett digitalt lopp kör 750m sim, 2 mil cykel och 5 km löpning. 

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.