Wahoo Nordics

Annons

Det är en ära för oss att vara officiell sponsor för Svenska Triathlonförbundet som är en av Sveriges snabbast växande idrottsorganisationer”, säger Caroline Young, marknadsansvarig för Wahoo i Norden.

Wahoo är ett innovativt och nytänkande företag. Som sponsor till Svenska Triathlonförbundet når vi en passande målgrupp och kan tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för både sporten och utövarna”, avslutar Young. 

Wahoo, världsledande inom sensorer och produkter för cyklister, löpare och triathleter, är officiell sponsor till Svenska Triathlonförbundet.

Bakgrunden till sponsoravtalet är Wahoos växande närvaro i Norden och den ständigt närvarande satsningen på triathlon. Med världsledande produkter inom cykeldatorer, pulsmätare, sensorer och inomhustrainers vill Wahoo erbjuda triathleter de bästa förutsättningarna för att nå deras mål.

Samarbetet syftar till att stärka medlemmar, klubbar och förbund och inkluderar bland annat engagemang i Svenska Triathloncupen och Stockholm Triathlon samt produktsponsring till landslagstriathleter.

RLVNT Distribution AB distribuerar Wahoo i Norden.

Läs mer om oss på:

https://www.rlvnt.se/

https://eu.wahoofitness.com/

Instagram:

@RLVN__ 

@wahoonordics 

 

Här klickar du dig tillbaka till #triathlonhosdig sidan

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.