kör Sprint på hemmaplan med Havslätt Triathlon

Lopp


Den här veckan är det Havslätts Triathlon som står värd för #triathlonhosdig. Arrangemanget är som vanligt ett samarrangemang mellan Oskarshamns Sportklubb, Oskarshamns Cykelklubb och Oskarshamns Simsällskap. Årets tävling är som bekant inställd, men vi vill gärna att du är med oss och kör din lokala triathlon tillsammans med oss. Utmana släkt och vänner denna vecka. Kör Sprinttriathlon på din hemmaplan eller i Havslätt om du är i närheten. Vi har en alternativ bana för vår sprintdistans (400m, 20 km, 5 km) på OSKs hemsida så det är fritt fram att köra när du vill.

Havslätts Triathlon och #triathlonhosdig körs under vecka 27. Som deltagare kör du din triathlon på din hemmaplan, tillsammans med träningspolarna eller själv. Lördagen 4 juli kl 15.30 kör vi även distansen som en träningsrunda, vi kör vid "Udden" i närheten av Havslätts Camping i Oskarshamn. Registrera gärna dina tider på https://tri.se/Triathlonhosdig


Loppet är gratis, men du kan frivilligt swisha valfritt belopp till föreningen 123 048 9930. Pengarna investerar vi i nästa års tävling. Vi blickar redan mot kommande triathlonsäsong 2021 och kommande Havslätts Triathlon som vi planerar köra lördagen efter midsommar.

Läs mer om Havslätts Triathlon:

Hemsida:
https://idrottonline.se/OskarshamnsSK-Friidrott/Aktuellaarrangemang/havslatttriathlon2020

Facebook:
Halvslätt Triathlon 

Instagram:
@Havslatt_triathlon

Hälsningar
Havslätts Triathlon


Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.