Veckans lokala arrangör för #triathlonhosdig

Lopp

Hej!

Den här helgen är det vi på Gotland Triathlon som står värd för #triathlonhosdig, tillsammans med våra lokala partners Slite Strandby, Orca Nordic och Havsguden AB. Vi fick som bekant ställa in årets tävling, men vi vill gärna att du är med oss och kör din lokala triathlonaktiviet tillsammans med oss. Utmana släkt och vänner nu när det är midsommar. Kör din triathlonaktivitet på din hemmaplan. Vi har tre klasser att tävla i så det ska passa liten som stor, otränad som tränad. Häng med i helgen i Tri4fun, sprint eller olympisk, det kommer bli superkul! 

Gotland Triathlon och #triathlonhosdig är nu igång och körs under hela midsommarhelgen. Som deltagare kör du triathlonaktiviteten och valfri distans på din lokala hemmaplan, tillsammans med träningspolarna eller själv. Det utgår ingen anmälningsavgift, men du som deltagare kan frivilligt swisha valfritt belopp till föreningen som varit tvungen att ställa in. 

Swisha valfritt belopp till 123 374 4372. Alla underbara bidrag går denna veckan till vår partner Havsguden AB och alla pengar kommer oavkortat betalas ut till IK Graip och Lärbro IF, våra fantastiska funktionärsföreningar som vi vill stötta nu när de inte kan arbeta tillsammans.

Vi blickar redan mot kommande triathlonsäsong 2021 och kommande Gotland Triathlon. Anmälan för 2021 är nu öppnad så se till att säkra din plats här: 

Läs mer om Gotland Triathlon:
Facebook:
Gotland Triathlon
https://www.facebook.com/gotlandtriathlon
Instagram:
@gotlandtriathlon
 
 
 


Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.