#triathlonhosdig - Svensk Triathlons virtuella sommar

Lopp 

Svenska Triathlonförbundet har i samarbete med Jogg skapat denna plattformen där det kommer arrangeras en triathlon aktivitet per vecka. Du som deltagare kan nu registrera dig, helt gratis och har sen möjlighet att köra alla sommarens triathlonaktiviteter fast på din hemmaplan. Här kommer veckans lokala triathlonaktivtet publiseras. Du som deltagare kör triathlonaktiviteten och valfri distans (tri4fun, sprint eller olympisk) på din hemmaplan, tillsammans med träningspolarna eller själv. Triathlonaktivitet kommer gå på en specifikt utsatt tid, detta för att skapa en gemenskap, men självklart kan du genomföra aktiviteten när du vill under veckan. När du har genomfört veckans #triathlonhosdig registrerar du enkelt dina tider här på hemsidan. Det utgår ingen anmälningsavgift, men du som deltagare kan frivilligt swisha valfritt belopp till föreningen som varit tvungen att ställa in.

Deltagandet är superenkelt, det du behöver göra är:

  1. Gå in på tri.se/triathlonhosdig
  2. Registrera ditt användarkonto, har du ett konto sedan tidigare på tri.se kan du använda det
  1. Välj vilken aktivitet du vill delta i Tri4fun, Sprint Motion och Olympisk
  2. Registrera dina tider manuellt efter du har genomfört veckans #triathlonhosdig aktivitet under respektive aktivitet 

Under sommaren finns hashtagen #triathlonhosdig och #swedentriathlon som du kan använda på olika sociala medier för att dela dina lokala #triathlonhosdig stunder. 

Syftet med sommarens triathlonaktivitet är motivation, rörelse och gemenskap. Prestation kommer inte att premieras, detta för att vi vill uppmuntra säkert och rättvist deltagande. På den digitala plattformen skapas verktyg för dialog, pep och kommunikation genom ett chattforum. Förutom detta ger plattformen också möjlighet till att spara din aktivitet i en digital träningsdagbok för att du ska kunna logga dig själv men även dela med dina kamrater.

 

 Här Klickar du dig tillbaka till #triathlonhosdig sidan 

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.