Stöd Motionssamhället

VälgörenhetNär en tänker på det så är svensk triathlon och Motionssamhället helt fantastiskt. Ideella krafter vart en än tittar. Människor som engagerar sig för andras utveckling och glädje. Som i varje liten insats bidrar till något större. Bidrar till folkhälsan. 

I stort sett varje lopp vi springer i det här landet har grundats för att dra in pengar till den ideella verksamheten. Anmälningsavgifter blir inte bara till lopp och upplevelser. De blir till träningshelger, klubbkläder och föreningsverksamhet. 

Och om en tänker vidare. Hur många triathlonlopp det finns. Hur många duathlons. Hur många små. Hur många vackra. Hur många med på högsta nivå. Det blir stora och livsviktiga intäkter. För folkhälsan. 

Så ser vi hur pandemin drar in över landet. En akut kris för som kräver hela vårt engagemang och omtanke här och nu. Men vi ser också hur den här våren rycker undan fötterna för förenings-Sverige när loppen tvingas ställa in. Det blir en långsiktig kris som vi måste tänka lika långsiktigt kring. Hur backar vi vår egen framtid? 

Det är dags att vi som är Motionssamhället visar solidaritet. En startplats kanske inte bara handlar om en själv och något som skall krävas tillbaka. Kanske kan vi komma på nya sätt att bidra i den akuta fasen så det finns tävlingar vi kan få kör även i framtiden... 

De ideella krafterna behöver vårt ideella stöd nu. Då skall  vi finnas där. För folkhälsan.
Vi, Motionssamhället, löser det här tillsammans. Med varma hjärtan, rena händer och blöta våtdräkter

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.