Den 16 december 2020 lanserade vi en ny design och ett helt nytt upplägg på våra sajter.
Det innebär att alla funktioner från Skid, Tri, Cykl och Svettig nu ryms här på Jogg. Läs mer här!

Lindex - Svettig på Jobbet

Om sajtenTräning gör oss piggare, gladare och mer empatiska. Att röra oss tillsammans bygger gemenskap. Det är människans framgångssaga som art. Att med rörelse och empati finnas för varandra.
Så har det varit genom evolutionen och så är det idag. Träning och gemenskap hör ihop.

För att överföra detta till dagens värld har vi byggt Svettig på Jobbet. Lösningen som samlar alla på arbetsplatsen eller föreningen. Här får alla att bidra och känna tillhörighet till det gemensamma, samtidigt som träningen, pass för pass gör individen starkare. Först ut att testa var engagerade Lindex Idrottsförening

LIF är mycket engagerade som samlingspunkt för över 90% av Lindex anställda. Deras målsättningen är att inspirera till träning och hälsa. Vanligvist jobbar hälsoinspiratörerna med att erbjuda olika prova-på-aktiviteter. Nu var de snabba att testa Svettig på Jobbet

På gemenskapens startsida samlades senaste träningen, med peppande artiklar, topplistor över lagens träning samt LIFs egna #tag på instagram. Alla skall få plats, alla skall få tillhöra.
Vårt mål är att aktivera och röra oss för en god hälsa. Det ska vara kul. Både ge och få bekräftelse och känna samhörighet. Kombinationen är viktig." säger Therése Jörgensen från LIFs styrelse.

Hon fortsätter:
Att kunna gilla och kommentera träningsaktiviteter ökar interaktionen och tävlingen är ett givet samtalsämne på kontoret. Verkligen kul och se att vi har lyckats få igång de flesta av deltagarna til att röra på sig mer, vilket har varit huvudsyftet" "

Totalt hade Lindex 19 lag, alla med en egen lagsida, dit allas träning bidrog. Från promenader till svettiga monsterpass. En gemenskap byggdes: 
Det är en lagtävling vilket är en stor trigger i vår organisation. Så många har bidragit till lagen. De har varit motiverade och gett det lilla extra. De flesta har tränat individuellt medan andra lag t.ex. tar en lunchpromenad. En avdelning spelade till och med beachvolleyboll tillsammans" säger Hong Chojfhay som var drivande i satsningen.

Sugen på att testa?
Kontakta  krister@jogg.se / 0703-162951

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.