Nytt år, nya möjligheter!

TipsNytt år, nya möjligheter! Men hur håller du uppe nyårspeppen resten av året? Vi har samlat coola, kloka och proffsiga kompisars motivationstips. Läs och ta med dig in i 2015!

Anne Mari Nedevska, Mental coach.
Tänk efter. Har du tränat så länge du minns eller hade du precis kommit igång när det ovälkomna uppehållet kom? Olika faser gör att olika strategier fungerar bättre än andra.
Välj en aktivitet som du vet du klarar av, tycker är kul och njuter av.
Du behöver en aktivitet som du valt utifrån dig själv, är lagom utmanande och som du känner är meningsfull.
Ta fram papper och penna och gör en matris över för- och nackdelar med att förändra respektive inte förändra.
Läs mer Här! 
Och Här!

Magnus Lindwall, Träningspsykolog.
Försök skapa en fin balans mellan att vilja och att tvinga dig själv att träna. Att träna med andra som stöttar och pushar dig men utan hårt tvång kan vara ett bra sätt.
Tänk efter - hur är du? När på dagen är du som piggast? Våga vara annorlunda och tänk - det här funkar för mig.
Käka en frukt så du blir pigg innan du tar ditt beslut.
Läs mer Här! 

Terje Lien, Mental coach.
Den mentala träningen hjälper till att medvetandegöra era möjligheter, lära er att se det som fungerar och få er att göra det igen. Om ni har svårt med något titta inte på svårigheten, utan titta på "andra sidan myntet", se hur ni skall lösa det. Bakom varje klagomål, finns ett önskemål. Den mentala träningen tränar er i att se de faktorer som tar er mot ert mål, inte det som leder er bort från målet. Att lära sig av sina misstag är inte misstagen i sig, utan att kunna se hur "misstagen" skall rättas till.
Läs mer Här!

Eva Fridman, Personlig tränare.
Mycket handlar om planerande och att se till att det finns en väska med träningskläder tillgänglig på lite olika ställen som gör att man kan träna om en lucka skulle uppstå.
Som alltid är kontinuitet det första målet man är ute efter när man börjar träna eller vill börja träna mer och vill få till en vana/rutin. Får man till kontinuitet så ser man resultat som motiverar en att fortsätta!
Så använd din fantasi, börja planera, var flexibel och effektiv så lovar jag att du kommer se möjligheterna istället för hinder!
Läs mer Här!

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.