Cykel - IM Kalmar - Triathlon
Triathlon Tävlingar 5 inlägg 3526 visningar

Cykel - IM Kalmar

1963 • Huskvarna
#1
18 augusti 2015 - 13:42
Gilla 
Jag var med om en liten lustig incident. Efter ha kommit tillbaka till fastlandet blev jag först nekad att cykla vidare. Motiveringen var att ha missat cut-offen 14,55 som tydligen var framflyttad till 14,25 med 9 minuter för att sedan efter en cirka 10 minuter lång ofrivillig paus få cykla vidare. En kvinna diskuterade med funktionären på något utländskt språk som jag inte begrep. Plötsligt öppnade sig inte himmelens portar men väl ett hål i kravallstaketet och vi fick fortsätta. Då hade den israeliske Moshe som jag cyklade om i Färjestaden på tillbakavägen fått ett rejält försprång och blev inte passerad förrän strax före Rockneby. Hur han slunkit igenom undrar man ju. Att det sedan blev strid på kniven med att hinna till löpningen och i mål som en av de 10 sista under heroes hour gör ju bara sagans lyckliga slut ännu bättre.

Lider dock med Hulk, Manning och alla andra...begriper inte alla dessa cutoffer så tidigt i tävlingen.

Tack utländska kvinna, funktionärer, publik och alla andra inblandade. Vilken fest.
1964 • Nybro
#2
18 augusti 2015 - 22:51
Gilla 
Jag stod vid vändningen och fattade inget heller, först spärrades det av sen ett febrilt pratande i telefon av tävlingsledningen sen gav sig alla iväg.
Tror det var en japan som blev stoppad tror jag körde mot TC och kom inte ut när ni andra fick klartecken.
Israelen körde mellan konerna och funktionärerna som stod där gjorde inget för att stoppa honom!
1956 • PARTILLE
#3
19 augusti 2015 - 17:24
2 Gilla 
Ingen fara Stefan. Jag gjorde ett löjligt misstag under simningen som kostade mig en hel del onödig tid och jag var beredd på att det skulle hända...
Men det var ju skönt att det hela redde ut sig. Jag får uppfattningen efter att ha läst Ditt inlägg att detta med cut-off verkar vara en moving target. Nu är jag anmäld till 2016 för att rätta till tabben jag gjorde i lördags... :-)
Annie F
1981 • Tullinge
#4
19 augusti 2015 - 19:50
Gilla 
Åh jag vill oxå köra nästa år igen!! Har dock nyligen anmält mig till Fjällmaran som går ett par veckor innan så troligtvis skulle jag inte hunnit återhämta mig.

Därutöver känner vi tyvärr (jag och min man körde IM båda två) att vi inte har ekonomin att köra igen nästa år :(

Men om 2 år då jäklar! :)
1956 • PARTILLE
#5
21 augusti 2015 - 14:48
Gilla 
Jag kör nästa år. Revansch! Men Du har rätt Annie! Det tär på ekonomin. Allt för många IM till och jag får söka till lyxfällan... :-)
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.