Ultrabrdo

From hell to heaven


Rubriken tycks ligga bra på läpparna. Engelska är bra att ta till om något ska låta lite mer coolt. Igår hamna jag i det där tillståndet ingen löpare vill hamna i. NOLL löpglädje... Jag och Senad drog ut mot Hjortbo och låg rätt bra i farten. På Köpingsvägen ville inte huvudet vara med. Vaderna gnällde över syran och jag tappa totalt lusten på att ens fortsätta. Just där och då hade jag velat att någon spöa på mig eller piska mig. Tror det hade funkat bra som igångsättning. Nu blev det inte så eftersom mitt sällskap är världens genomsnällaste kille. Han sa att det var ok, och att vi kunde gå...gå hem.
Nej, aldrig... Så vi fortsatte iväg och mitt sinne jobbade hårt med att igga det som pågick i vaderna. Syresättningen till underbenen är inte som de brukar. Vad beror detta på? Kan det vara bidragade till alla blåmärken och skador som mina fötter drar på sig?


Hur som helst. Vi fortsatte ut mot Hedkärra och vidare upp mellan hagarna. Det blev lerigt och jag föll. Haha, det fick mig på bättre humör och efter 16km vakna min kropp. Sen gick det bra hela vägen hem. Vi körde lite små fartökningar och låg i skönt tempo. Senad hade pigga ben och pinna på lätt. Märkligt nog blev vi lika stela båda två. Kylan?! 26km blev det totalt och regn genom hela passet.

Idag hann vi med en tur/retur till gymmet och styrketräning. Jag mosa bröst och lite stakningsövningar. Kändes helt ok, kroppen svara bra. När vi sprang hem kom jag in i en liten runners high. Skorna, herregu..skorna var ju 100% kärlek! Mina nya skor på asfalt, seriöst det kändes helt underbart! Testa lite små rusher i parken. Ihhh.... Fötterna bara mosa på och de kändes LÄTT! Nu vill jag bli 100% i hälen också...sen...sen jävlar! I med hälkilarna i arbetskorna och lite mer alternativträning denna vecka.
Jag saknar Gråben. Det glädjer mig att Gulingen äntligen kommit till ro. Tror bestämt att det är kärleken från den Skånska myllan som gjort sitt i det hela. För just nu letar han...vart husse är ;)


?
Seriöst...Juli vart tog du  vägen? Värme...sol...


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.