PIGGELINA.SE

Lyckan i att inte vara inlåst…

Till skillnad från Italien, Frankrike och Spanien har vi ju oändliga möjligheter att få vårt träningsbehov tillgodosett. Vi kan springa var som helst, om än inte med alla 500 (edit: 50…) vänner samtidigt. Vi kan cykla var som helst, passera kommungränser utan att bli stoppade av polis. DET mina vänner är lyxigt.

Följer några italienska löpare på Instagram och läser om deras alternativa träning. Löpning i trapphus, runt husknutar och långpass i vardagsrum… Det ena mer kreativt än det andra.

I vissa länder får man röra sig  i en radie på en kilometer från hemmet. Det kan med rätt förutsättningar och inga hus i vägen bli en snygg geometrisk cirkel med omkretsen 6 km. En helt ok runda. Om man tar den några gånger.

Men lyckligast är då den som har sitt hus på rätta stället. Som slipper springa i ett villaområde eller på motorvägar,  utan kan få ihop sina meter längs havet eller i skogen.

Undrar om Hemnet har någon sökfunktion där huset ritas ut på karta med 1 km-radie inritat? Jag tror det är en affärsidé….

Inlägget Lyckan i att inte vara inlåst… dök först upp på Piggelina.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.