Testvecka = Sjukvecka? | Blogg: Fredrik Krantz

Testvecka = Sjukvecka?

Efter att ha kämpat mig igenom dubbla förkylningar har jag nu kommit tillbaka och gjort en hygglig vecka hittills. Därför planerade jag och Rickard in en testvecka för att se vart jag ligger för närvarande och kunna optimera träningen utifrån det. De senaste åren så länge jag kan minnas har jag alltid blivit sjuk när det blir dags för testvecka men nu kändes det hoppfullt.

Ända tills i morse då pojken hade fått kräksjuka, dottern troligen fått vattkoppor och sambon känner sig hängig. Än så länge är jag frisk men man blir ju lätt lite nojjig. Det verkar inte finnas någon tydlig trend år från år när sjukdomarna kommer. Förra året klarade vi hösten galant ända fram till jul. I år har september vart förkyld från dag ett och lite vattkoppor och kräksjuka på det. Men sånt är livet, det som inte dödar det härdar.

Förra helgen var jag i Athen med barndomsvänner och fick till en bra löpning som slutade uppe på Akropolis och sen på lördagen blev det dubbla simturer i medelhavet. Riktigt härligt!

Högst upp på toppen, svårt att hålla munnen stängd :-)

Från denna trevliga båt blev det två simturer i medelhavet...

Säsongen börjar växa fram men de svenska tävlingarna har inte släppt sina datum ännu. Det kommer i vilket fall bli två Ironman tävlingar, Jönköping 70.3 och Italien - Cervia full distans. Ska blir riktigt kul!

Håller tummarna för att baciller och virus håller sig borta nu!

//Fredrik

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.