Night From Hell

Har varit ute med Teddy så han har fått göra sitt, sitter o äter lite frukost,, musli o yoghurt o Teddy har ätit upp sin.

Jag är helt slut.. 

Den här natten har nog varit den längsta på mycket länge.. Teddy har satt i halsen så gott som hela natten o jag har så ont i min rygg + att min ischias har bränt ända ner under vä foten... Usch jag är så trött på den förbenade nerven. Den har varit jobbig nu i ca 2 veckor så jag knappt kan gå på förmiddagen. 

De blir något bättre när jag har fått ta mina mediciner ett par gånger o "leat" upp mig. 

Sen blir jag rädd när Teddy sätter i halsen som han gör, men jag vet att han klarar ut de själv.. Ja hittills har han gjort de, men de kan ju komma en dag då han inte gör de..

De spelar ingen roll vad han gör för han kan vakna av att han sätter i halsen så han behöver inte äta eller dricka utan de bara kommer...

Den lilla stunden jag har sovit så har jag drömt om att jag , mamma o nån mer åkte till Italien för jag ville hitta en rik karl så jag kunde bjuda ner Marcus o hans familj varje månad... Men rätt som de är när vi är ute o tittar på den underbart vackra månen som jag missade att fota kommer världens våg in mot hotellet... 

Tsunami-varning.... Jaha de är bara att få panik o rusa iväg... Jag hittade 3 karlar som satt o pratade med varandra o jag frågade om dom kunde ta oss upp till bergen snabbt som bara den.

Dom skrattade först för dom va så vana vid Tsunamin men jag började prata pengar då blev de fart på dom.

In i en pytteliten bil o skruttade iväg upp mot bergen.  Vågorna kom nästan dit upp, men vi klarade oss.

Sen måste jag vaknat där för jag minns inget mer... 

Tack o lov att de bara va ännu en dröm. 

Ha en bra dag allesammans, nu ska jag lägga mig en stund till o hoppas att medicinen gör sitt..

Puss I Pannan ♥

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.