Ett Copenhagen Parts styre och en Takeout Basket

Spexigt styre och korg för pendlaren

Tips/PrylarVisst är det skönt med lätta cyklar, men på väg hem från jobbet när man ska handla är det bra med en korg. De flesta är extremt fula och rangliga, för stora och med krångliga fästen. Simona Bava tipsar om två lite annorlunda.

Copenhagen Parts Bike Porter
Den perfekta och stabila korgen för den stilmedvetna. Kommer i fem färger från det danska företaget Copenhagen Parts. Korg och styre i ett och tillräckligt stor för att rymma en full kasse med mat. Jag har sett bilder på finaste Cinelli Vigorelli med en sådan korg och det såg riktigt fint ut, trots att de flesta aldrig skulle sätta en korg på en Vigorelli. Perfekt för urbana cyklar, hybrider och stiliga singlespeedare.

Pris: ca 1300 kr

Portland Design Works TakeOut Basket
Det speciella med denna korg är att den även fungerar med racerstyre, vilket få gör. Den är liten och kompakt men rymmer ändå ett helt sexpack. Dessutom har den en speciell hållare för låset (u-lock typ Kryptonite eller Abus Futura Mini). Det följer även med en fin liten väska, i svart tjock nylonväv och insida i knallblå galon, som man enkelt knäpper på och av och kan man bära med sig i in affären. Rolltop gör att ingenting flyger ut när man cyklar. Enkelt och elegant, den lilla svarta helt enkelt.

Pris: ca 900 kr

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.